Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم،‌ مسعود ثقفی درباره وضعیت تعطیلی مدارس و آموزش مجازی به دانش‌آموزان اظهار کرد: شرایط ویژه فعلی نیازمند یک تدبیر اساسی بود تا مشکلی در روند تحصیلی دانش‌آموزان ایجاد نشود، در اینجا دو مشکل وجود داشت، نخست اینکه آموزش‌ها متوقف نشود و دوم اینکه برای جبران زمان از دست رفته آموزش تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این شرایط هم اکنون برای متوقف نشدن روند آموزش از شبکه آموزش استفاده می‌کنیم و تمام دوره‌های تحصیلی می‌توانند دروس را پیگیری کنند پس از عادی‌شدن شرایط بخشی از عقب‌افتادگی زمانی را در مدارس جبران خواهیم کرد.

سخنگوی آموزش و پرورش تهران با اشاره به روش‌های مختلف برای جبران آموزش‌های از دست رفته در مدارس مطرح کرد: آموزش از طریق شبکه آموزش یکی از این روش‌هاست اما وزارت ارتباطات نیز بستر دیگری را فراهم می‌کند و همکاران ما در مدارس هم از فضاها و شبکه‌ها استفاده می‌کنند تا دانش‌آموزان از نظر درسی آسیبی نبینند و از هر راهی که ممکن است تلاش می‌کنیم تا روند آموزش دانش‌آموزان متوقف نشود.

ثقفی در پاسخ به این پرسش که آیا روند تعطیلات برای مدارس به صورت قطره‌چکانی خواهد بود؟ بیان کرد: وزیر بهداشت این هفته را هفته بحرانی و پیک این بیماری اعلام کرد هر زمانی که ستاد پیشگیری از کرونا در خصوص تعطیلی مدارس به نتیجه‌ای برسد تمدید تعطیلی را اعلام می‌کند و به نظر نمی رسد این هفته هم مدارس تهران باز شوند اما به هر حال روند اطلاع رسانی در اختیار ستاد کروناست و ما دخالتی در این موضوع نداریم و هر چه به مصلحت کشور است تصمیم‌گیری و اعلام می‌کنند.

وی شیوع کرونا را مقدمه‌ای برای توسعه تعامل آموزش و پرورش با وزارت ارتباطات و تولید روش‌های نوین برای ارائه آموزش‌ها و جبران دروس عقب افتاده دانست و گفت: ظرفیت بسیار خوبی در فضای مجازی و سایر فضاهای تکنولوژی وجود دارد و پیشنهاد وزیر ارتباطات هم بسیار خوب است و درگیر و دار این بیماری به روش‌های نوین از آموزش نزدیک می‌شویم که می تواند روند آموزش ما را در آینده متحول کند.

سخنگوی آموزش و پرورش تهران که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت در خاتمه اظهار کرد: ما هیچ آماری مبنی بر مبتلا شدن دانش‌آموزان به ویروس کرونا نداریم و آمارها در اختیار وزارت بهداشت است اما ظاهراً قشر دانش‌آموزان تاکنون درگیری مستقیمی با بیماری نداشتند اما ممکن است ناقل ویروس به خانواده ها باشند. 

کد خبر 488201 برچسب‌ها كرونا در ايران مدرسه و مدارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم